Racketsport

Ook voor diverse racketsporten kun je terecht bij De Dars. Even lekker alles van je af slaan, dat kan! Een balletje slaan is de perfecte manier om stress weg te slaan, je conditie te verbeteren of gezellig samen met elkaar te sporten. Bij De Dars bieden wij de volgende racketsporten aan:

Tennis

Tennis is nog steeds een van de meest populaire en meest gespeelde sporten in Nederland. En dat is natuurlijk niet zo gek. Tennis kan namelijk op ieder niveau, op iedere leeftijd en in ieder seizoen worden gespeeld. Als gemoedelijke game of als fanatieke wedstrijd.

Reserveren zonder lidmaatschap Lees meer over tennis in De Dars

 

Tennis De Dars
Dana Minke Padel Bij De Dars

Indoor padel

Padel is een combinatie van tennis en squash en wordt met 4 personen gespeeld. Het is een spel dat staat voor lange rally’s waarbij tactiek belangrijk is. Het is een spel dat snel te leren valt. Wedden dat je na enkele keren al verslaafd raakt aan paddelen? In De Dars bevindt zich een Padelclub Nederland vestiging.

Lees meer over padel in De Dars

Squash

Squash is snel, superleuk en eenvoudig te leren. Beginners met weinig techniek kunnen al direct een balletje meespelen. En wie eenmaal de slag te pakken heeft, is verkocht. Squash is voor iedereen! 

Reserveren zonder lidmaatschap Tarieven Squash

Squash De Dars