Dance4Kids

Voor alle kinderen uit groep 2 tot en met groep 8 organiseren we streetdance lessen! Onder leiding van een enthousiaste docent zullen de kinderen lekker bewegen en gave dansjes doen op hippe en stoere muziek van deze tijd. De les wordt aangepast aan het niveau van de dansers. De lessen worden wekelijks op donderdag verzorgd in de spiegelzaal van De Dars. De kosten hiervoor zijn € 18,- per maand. Alle kinderen zijn van harte welkom. Een proefles is altijd gratis!

Inschrijven

Streetdance in een nieuw jasje

Geheel gestoken in een nieuw jasje wordt de les vanaf aankomend schooljaar gegeven onder de naam Dance4Kids. De lessen vinden vanaf 5 september wekelijks plaats op iedere donderdag. Gezien de continuroosters die volgend schooljaar ingaan in Wervershoof zou dit niet met elkaar in de weg moeten zitten. 

De lessen worden gegeven door Tessa van Hoorn, een nieuw gezicht bij De Dars. Met veel enthousiasme zal zij straks de lessen verzorgen volgens onderstaand schema:

  • 14.45 – 15.30:  groep 2 + 3
  • 15.30 – 16.30:  groep 4 + 5
  • 16.30 – 17.30: groep 6, 7 en 8

Wil je jouw kind eerst even kennis laten maken met de sport om te kijken of dit wel bij hem of haar past? Dan is het volgen van een eenmalige gratis proefles natuurlijk mogelijk. Daarna bedragen de kosten € 18,- per maand (geen inschrijfkosten). 

Inschrijven

20220914 181103

Dance4Kids docent Tessa van Hoorn