Winter tennis passe-partout

De wintertennis passe-partout is weer beschikbaar! Onbeperkt tennissen in de winterse weekenden op alle vrije uren en na afloop gezellig even wat drinken aan de bar. 

Winterweekend passe-partout

Vanaf 1 oktober kan er weer geprofiteerd worden van de winterweekend passe-partout! Voor slechts € 85,00 kun je onbeperkt tennissen in alle winterse weekenden van 1 oktober tot 1 april. Dit aanbod geldt voor alle vrije uren op zaterdag tussen 09:00 en 18:00 uur en op zondag tussen 09:00 en 17:00 uur.

Na een pot tennis is er achteraf ook ruimte voor ontspanning. In het sportcafé kun je terecht voor een lekker drankje aan de bar en klets je gezellig nog even na. 

Passe-partout aanvragen

Heb je vragen of wil je graag een winterweekend passe-partout aanvragen? Stuur dan een mailtje naar: info@dedars.nl. Ook is het mogelijk om je in het sportcafé in te schrijven. Er liggen formulieren bij de bar. De betaling voor een passe-partout kan contant of per incasso. 

Mail sturen

Doordeweeks tennissen?

Uiteraard kun je ook een losse baan reserveren als je óók graag een keer doordeweeks wilt tennissen. Hierbij is reserveren gewenst. Via onderstaande knop kun je een reservering maken. Let op dat de activiteit op Tennisbaan staat. Daarna kan er gemakkelijk via de agenda een reservering worden gedaan. 

Doordeweeks tennissen